Vill du hjälpa till på Ichicon ’17?

Allmänt

Att vara funktionär ska vara roligt och belönande! I funktionärskittet man får från Ichiban ingår en t-shirt, en kåsa med nyckelland, plats i sovsal samt matbiljetter för eventet.

Det är viktigt att komma ihåg att man som funktionär i huvudsak är på plats för att jobba. Finns det någon aktivitet som du hemskt gärna vill gå på får du höra av dig till din gruppledare, så ska de göra sitt bästa för att schemalägga så att alla blir nöjda.

Som funktionär förväntas du att komma i tid till ditt pass, utvilad och mätt. Då du representerar Ichicon ska du tänka på att vara vänlig och trevlig i ditt bemötande mot besökare.

Tröjan du får ska användas vid pass, men inte när du är ledig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! När du har blivit antagen kommer du att få ett mejl och mer information från oss!

Vi ser fram emot att jobba med dig!

Anmälan

Välj två grupper ifall ditt förstahandsval blir fullt.

Du kan läsa på om de olika rollerna nedan:

Entré/Info 

Infodisken är konventets hjärta. Funktionärerna här ansvarar för insläppet och är sedan behjälpliga när besökarna har frågor om närmaste bankomat, vilken som är nästa aktivitet i stora salen och vilka tävlingar som finns att delta i. Infodisken vet allt!

Infodisken är i år även ansvarig för vår garderob.

Medic 

Tjata på konventare att de ska dricka vatten, äta och sova. Skulle olyckan vara framme är det även bra om du vet vad som behöver göras. Utbildning och tidigare erfarenhet är önskad och meriterande.

Rtf 

Rtf är Ichicon’s allt i allo (Random Task Force) Huvudansvaret är att hålla snyggt på toaletter och tömma papperskorgar runt om på konventet, men även att vara behjälplig där det behövs med att flytta bord och stolar, ställa i ordning i stora salen etc.

Stora salen

Hjälpa till i stora salen med ljud, ljus och annat som kan tänkas hända under aktiviteterna som händer på scen. Kunskap om ljud och ljus är inget krav, då en snabbkurs kommer att erbjudas på plats.

Café ( Fullt )

Vi har fyllt alla våra platser för maidcafét och behöver nu folk till de andra delarna av konventet.